Om os

Online-Reputation-Management.dk er en del af OnlineSynlighed.dk

Eksperter i online markedsføring

OnlineSynlighed.dk er et østjysk online markedsføringsbureau. Vi er eksperter i søgemaskineoptimering, og beskæftiger os til dagligt med at eksekvere strategier inden for SEO og sociale medier for en lang række virksomheder.

I vores daglige arbejde beskæftiger vi os desuden med online reputation management, da vi ved, hvor vigtigt virksomheders online omdømme er og hvor mange potentielle kunder, der fravælger netop din virksomhed, hvis de gennem en hurtig Google-søgning kan finde knap så hensigtsmæssige resultater eller dårlige anmeldelser.

Dårlig omtale kan ramme alle virksomheder og privatpersoner, og det kan både være uberettiget og yderst berettiget. Hvis en enkel kunde har haft en dårlig oplevelse med din virksomhed eller det produkt, I forhandler, kan vedkommende nemt og hurtigt ytre sig, så det er synligt for alle.

Rådgivning og kompetent sparring

rådgivning

Hos OnlineSynlighed.dk er vi eksperter i, hvordan du skal kommunikere online, og ligeledes hvordan du skal håndtere dårlig omtale. Vi giver dig de værktøjer, du har brug for, så du sikrer dig, at en enkel dårlig anmeldelse eller artikel ikke spreder sig.

Gennem tæt dialog og rådgivning giver vi dig de bedste muligheder for at undgå en potentiel shitstorm. Vi viser dig, hvor dit fokus skal være, når du kommunikerer med en utilfreds kunde, og hvordan du skal håndtere dårlig omtale i praksis.

Vi tilbyder både workshops omhandlende online reputation management samt løbende sparring og rådgivning om din eller din virksomheds tilstedeværelse online.

Proaktivt arbejde med søgemaskineoptimering

online reputation management

Google har funktionen the right to be forgotten, men det er ikke altid, at det lykkedes at fjerne de dårlige resultater fra søgemaskinernes resultater. Vi kan dog som professionelt bureau hjælpe dig med at igangsætte en dialog med Google, og på den måde gøre alt hvad vi kan for at fjerne de negative historier.

Der findes også tilfælde, hvor det ikke er muligt at få fjernet mindre hensigtsmæssige historier fra Googles søgeresultater. Når dette er tilfældet benytter vi vores ekspertviden inden for søgemaskineoptimering til at få de gode historier til tops. På den måde fyldes søgeresultaternes første side med positive oplevelser og gode historier fremfor dårlig omtale.

Vi plejer at sige, at det ikke handler om hvorvidt din virksomhed får dårlig omtale, men i stedet om hvornår den dårlige omtale kommer. Det er derfor altafgørende, at man allerede arbejder med online reputation management inden man modtager negativ omtale.

Vi arbejder derfor proaktivt med online reputation management. På den måde sikrer vi os, at du står stærkt, når der kommer en dårlig anmeldelse din vej. Derudover sikrer vi os, at der findes noget godt og relevant indhold, som de negative historier skal kæmpe mod i søgeresultaterne.

Kontakt os allerede i dag

Vi er eksperter i online reputation management, og vi forstår vigtigheden af din virksomheds brand. Med andre ord er vi altid klar til at yde kompetent og professionel rådgivning og på den måde dele ud af vores ekspertviden, så vi sikrer, at en enkel dårlig anmeldelse ikke får betydning for din bundlinje.